• VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT
  VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT

  Schildersbedrijf van Oerle is een traditioneel doch vooruitstrevend gecertificeerd schildersbedrijf waarbij een hoog kwaliteitsniveau de basis is. Dat al meer dan 15 jaar. Wij hebben een vakteam aan ambachtslieden en alle materialen in eigen huis. Ontwikkelingen volgen we op de voet; in materiaal als in trends op interieur- en exterieurgebied.
  MEER WETEN OVER ONS?

 • RAAK GEÏNSPIREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN
  RAAK GEÏNSPIREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN

  Doe ideeën op en lees over de ervaringen van onze klanten op facebook. De meeste van onze klanten bevinden zich in Eindhoven en omgeving, wij zijn dan natuurlijk ook erg trots op de projecten wat we in deze stad hebben mogen realiseren. Bekijk hier een aantal van onze projecten om te zien wat wij al hebben gedaan.
  VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

 • BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?
  BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

  Wij zijn al langere tijd actief voor zowel bedrijven als particulieren in Eindhoven. Door onze jarenlange ervaring weten we dus ook hoe dan ook een oplossing te vinden voor al uw schilderwerk & renovatie werk. Als u speciale wensen heeft kunnen wij dat altijd bespreken, grote kans dat we er de perfecte oplossing voor hebben.
  NEEM CONTACT MET ONS OP

Nieuw 24-uurs service voor bedrijven en horeca

U werkt overdag in uw bedrijf of uw restaurant of horecagelegenheid en wilt u graag uw klanten blijven bedienen? Geen enkel probleem. Van Oerle Schildersbedrijf verzorgt uw schilder- en onderhoudswerk tijdens de avond- of nachtelijke uren. Voordeel voor u is dat u géén bedrijfsinkomsten verliest en uw klanten zorgeloos kunt ontvangen.

Van Oerle Schildersbedrijf werkt projectmatig en maakt vaste (prijs) afspraken met u. U weet dus waar u aan toe bent en u komt niet voor verrassingen te staan.

Belt u gerust voor een offerte of vul het formulier in dat u kunt vinden op de contactpagina. Wij zijn u graag van dienst met schilder- en sauswerk, isolatieglas en algemene onderhoudswerkzaamheden.

X

Right Click

No right click