• VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT
  VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT

  Schildersbedrijf van Oerle is een traditioneel doch vooruitstrevend gecertificeerd schildersbedrijf waarbij een hoog kwaliteitsniveau de basis is. Dat al meer dan 15 jaar. Wij hebben een vakteam aan ambachtslieden en alle materialen in eigen huis. Ontwikkelingen volgen we op de voet; in materiaal als in trends op interieur- en exterieurgebied.
  MEER WETEN OVER ONS?

 • RAAK GEÏNSPIREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN
  RAAK GEÏNSPIREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN

  Doe ideeën op en lees over de ervaringen van onze klanten op facebook. De meeste van onze klanten bevinden zich in Eindhoven en omgeving, wij zijn dan natuurlijk ook erg trots op de projecten wat we in deze stad hebben mogen realiseren. Bekijk hier een aantal van onze projecten om te zien wat wij al hebben gedaan.
  VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

 • BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?
  BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

  Wij zijn al langere tijd actief voor zowel bedrijven als particulieren in Eindhoven. Door onze jarenlange ervaring weten we dus ook hoe dan ook een oplossing te vinden voor al uw schilderwerk & renovatie werk. Als u speciale wensen heeft kunnen wij dat altijd bespreken, grote kans dat we er de perfecte oplossing voor hebben.
  NEEM CONTACT MET ONS OP

Uw woning in oude staat herstellen bij brandschade Eindhoven

Als uw woning brandschade Eindhoven heeft opgelopen, wilt u uw woning waarschijnlijk zo snel mogelijk in zijn oude staat herstellen. Bij Van Oerle Schildersbedrijf zijn we gespecialiseerd in het herstellen van brand- en waterschade. Wij gaan snel en efficiënt aan de slag en werken (indien van toepassing) samen met uw verzekeraar. In veel gevallen zal uw verzekering de schade namelijk dekken. Wij stellen voor u een offerte op die u direct naar uw verzekeraar kan sturen. Gaat u akkoord? Dan bespreken we met u wanneer we beginnen met de werkzaamheden. De kosten van het opstellen van de op maat gemaakte offerte trekken wij af van de eindfactuur.

Onze werkwijze bij brandschade herstel Eindhoven

Onze werkwijze bij brandschade herstel Eindhoven is ontzorgend. Wij nemen de werkzaamheden van begin tot einde voor u uit handen. Wij snappen namelijk maar al te goed dat u waarschijnlijk genoeg andere zaken aan uw hoofd heeft. Gedurende het gehele proces (van het opstellen van de factuur tot aan de eindinspectie) behoudt u één aanspreekpunt. Dit is in de praktijk niet alleen efficiënt, het zorgt er ook voor dat wij een extra persoonlijke en betrokken service kunnen bieden. Een klantvriendelijke service én betaalbare prijzen zijn dan ook precies de punten waarop wij ons onderscheiden.

Meer informatie over brandschade reparatie Eindhoven?

Wilt u meer informatie over brandschade reparatie Eindhoven? Lees dan verder op onze website. Hier leest u meer over ons bedrijf en werkwijze. Zo hebben wij Van Oerle Schildersbedrijf in 2002 opgericht en staan wij bekend om onze ervaring, vakkennis en scherpe prijzen. Daarnaast vindt u online onze contactgegevens en eerlijke reviews van klanten die u voorgingen. Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een offerte op maat? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via de telefoon, e-mail, social media of het contactformulier op de website. Graag tot ziens.

 

Onderstaand vindt u de diensten die wij aanbieden:

Schilderwerk  ( buitenschilderwerk en binnenschilderwerk)

Waarom Van Oerle Schildersbedrijf uit Eindhoven ?

 Wij zijn vakbekwaam & betrouwbaar.

 Ook werkzaam na openingstijden voor bedrijven.

 Vele voordelen van de Betere Schilder.

 Jarenlange ervaring en ruime vakkennis.

 Passie voor het schildersvak! (wij willen eer van ons werk hebben)

 Ook in spoedvorm.

 Garantiecertificaat  (4 jaar binnen, 2 jaar buiten)

 Kwalitatief hoogwaardige materialen.

 Altijd vaste lage tarieven.

 Gratis vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact:

Wilt u direct contact met ons? U kunt ons altijd bereiken via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken op :  040 – 845 12 08