• VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT
  VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT

  Schildersbedrijf van Oerle is een traditioneel doch vooruitstrevend gecertificeerd schildersbedrijf waarbij een hoog kwaliteitsniveau de basis is. Dat al meer dan 15 jaar. Wij hebben een vakteam aan ambachtslieden en alle materialen in eigen huis. Ontwikkelingen volgen we op de voet; in materiaal als in trends op interieur- en exterieurgebied.
  MEER WETEN OVER ONS?

 • RAAK GEÏNSPIREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN
  RAAK GEÏNSPIREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN

  Doe ideeën op en lees over de ervaringen van onze klanten op facebook. De meeste van onze klanten bevinden zich in Eindhoven en omgeving, wij zijn dan natuurlijk ook erg trots op de projecten wat we in deze stad hebben mogen realiseren. Bekijk hier een aantal van onze projecten om te zien wat wij al hebben gedaan.
  VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

 • BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?
  BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

  Wij zijn al langere tijd actief voor zowel bedrijven als particulieren in Eindhoven. Door onze jarenlange ervaring weten we dus ook hoe dan ook een oplossing te vinden voor al uw schilderwerk & renovatie werk. Als u speciale wensen heeft kunnen wij dat altijd bespreken, grote kans dat we er de perfecte oplossing voor hebben.
  NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe keuken en wilt u een keer wat anders als de standaard afwerking voor uw wanden met tegeltjes of stucwerk? Of denkt u erover om in de woon- en/of slaapkamer eens een andere exclusievere of decoratieve sfeer te creëren?

Overweeg dan eens marmer stuc als bijzonder alternatief!

Marmer stuc is een product dat zeer goed afwasbaar is. Het product wordt geleverd met de hoogste afwasbare schrobklasse 1.

Marmer stuc leveren wij in 50 verschillende kleurtinten. Na het opbrengen van deze speciale stuc kiest u voor de afwerking voor een matte of glanzende stijl. Daarmee sluit het eindresultaat nog beter aan op de overige inrichting van uw keuken of slaapkamer.

Mocht u meer informatie willen of een afspraak willen maken dan kunt u met ons contact opnemen.

X

Right Click

No right click