• VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT
  VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT

  Schildersbedrijf van Oerle is een traditioneel doch vooruitstrevend gecertificeerd schildersbedrijf waarbij een hoog kwaliteitsniveau de basis is. Dat al meer dan 15 jaar. Wij hebben een vakteam aan ambachtslieden en alle materialen in eigen huis. Ontwikkelingen volgen we op de voet; in materiaal als in trends op interieur- en exterieurgebied.
  MEER WETEN OVER ONS?

 • RAAK GEÏNSPIREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN
  RAAK GEÏNSPIREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN

  Doe ideeën op en lees over de ervaringen van onze klanten op facebook. De meeste van onze klanten bevinden zich in Eindhoven en omgeving, wij zijn dan natuurlijk ook erg trots op de projecten wat we in deze stad hebben mogen realiseren. Bekijk hier een aantal van onze projecten om te zien wat wij al hebben gedaan.
  VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

 • BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?
  BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

  Wij zijn al langere tijd actief voor zowel bedrijven als particulieren in Eindhoven. Door onze jarenlange ervaring weten we dus ook hoe dan ook een oplossing te vinden voor al uw schilderwerk & renovatie werk. Als u speciale wensen heeft kunnen wij dat altijd bespreken, grote kans dat we er de perfecte oplossing voor hebben.
  NEEM CONTACT MET ONS OP

Strakke en professionele afwerking met spuitwerk Eindhoven

Met spuitwerk Eindhoven creëert u een strakke en professionele afwerking in uw woning. Spuitwerk is dan ook ideaal voor uw plafonds, houtwerk en wanden. Bij Van Oerle Schildersbedrijf bent u aan het juiste adres voor spuitwerk, schilderwerk en andere renovatieklussen. Wij zorgen er voor dat uw huidige of nieuwe woning precies wordt opgeleverd volgens uw wensen. Dankzij onze vakkennis en ervaring werken wij snel en efficiënt. Onze service is bovendien zeer klantvriendelijk. Wij nemen al het werk voor u uit handen en zorgen er voor dat u enkel hoeft te genieten van het mooie resultaat.

Latex spuiten Eindhoven door ons vakmensen

Latex spuiten Eindhoven is een klus die u het beste door een professional kunt laten uitvoeren. Voor een nette afwerking is namelijk aardig wat ervaring en vakkennis nodig! Het vakteam van Van Oerle Schilderwerk heeft zich gespecialiseerd in spuitwerk en levert hierdoor het beste resultaat. Daarnaast bieden wij een volledige service en zeer scherpe prijzen. We snappen namelijk dat een renovatie of verhuizing al stressvol én duur genoeg is! Mocht u budget overhouden voor andere klussen, dan kunnen wij tevens stucwerk, schilderwerk en diverse renovatie projecten voor u uit handen nemen.

Contacteer ons voor meer informatie over latex spuitwerk Eindhoven

Wilt u meer informatie over latex spuitwerk Eindhoven en/of onze overige diensten? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via de telefoon, e-mail of onze social media accounts. Daarnaast kunt u het contactformulier op de website invullen. Wij zullen u vervolgens zo snel mogelijk terugbellen. Uiteraard vindt u ook op onze website veel praktische informatie en kunt u ervaringen van andere klanten lezen. Deze ervaringen geven een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij te werk gaan. Hopelijk tot snel bij Van Oerle Schildersbedrijf.

 

X

Right Click

No right click