• VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT
  VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT

  Schildersbedrijf van Oerle is een traditioneel doch vooruitstrevend gecertificeerd schildersbedrijf waarbij een hoog kwaliteitsniveau de basis is. Dat al meer dan 15 jaar. Wij hebben een vakteam aan ambachtslieden en alle materialen in eigen huis. Ontwikkelingen volgen we op de voet; in materiaal als in trends op interieur- en exterieurgebied.
                MEER WETEN OVER ONS?

 • RAAK GEINSPIREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN
  RAAK GEINSPIREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN

  Doe ideeën op en lees over de ervaringen van onze klanten op facebook. De meeste van onze klanten bevinden zich in Eindhoven en omgeving, wij zijn dan natuurlijk ook erg trots op de projecten wat we in deze stad hebben mogen realiseren. Bekijk hier een aantal van onze projecten om te zien wat wij al hebben gedaan.
                VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

 • BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?
  BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

  Wij zijn al langere tijd actief voor zowel bedrijven als particulieren in Eindhoven. Door onze jarenlange ervaring weten we dus ook hoe dan ook een oplossing te vinden voor al uw schilderwerk & renovatie werk. Als u speciale wensen heeft kunnen wij dat altijd bespreken, grote kans dat we er de perfecte oplossing voor hebben.
         NEEM CONTACT MET ONS OP

Goede investering

Goed schilder- of stucwerk een investering waar u nog jarenlang plezier van zult hebben. Onze specialisten zullen er altijd voor zorgen dat uw wanden en plafonds op een dergelijke manier worden afgewerkt dat u hier de komende jaren geen omkijken naar heeft. Of u nu van onze diensten als behangspecialist of stukadoor gebruik wilt maken, we leveren altijd een puur stukje vakmanschap, waar u van zult profiteren.

Wij verzorgen stukadoorswerkzaamheden voor bedrijven, instellingen en particulieren.

U wilt natuurlijk het beste resultaat. Het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten.