• VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT
  VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT

  Schildersbedrijf van Oerle is een traditioneel doch vooruitstrevend gecertificeerd schildersbedrijf waarbij een hoog kwaliteitsniveau de basis is. Dat al meer dan 15 jaar. Wij hebben een vakteam aan ambachtslieden en alle materialen in eigen huis. Ontwikkelingen volgen we op de voet; in materiaal als in trends op interieur- en exterieurgebied.
  MEER WETEN OVER ONS?

 • RAAK GEÏNSPIREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN
  RAAK GEÏNSPIREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN

  Doe ideeën op en lees over de ervaringen van onze klanten op facebook. De meeste van onze klanten bevinden zich in Eindhoven en omgeving, wij zijn dan natuurlijk ook erg trots op de projecten wat we in deze stad hebben mogen realiseren. Bekijk hier een aantal van onze projecten om te zien wat wij al hebben gedaan.
  VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

 • BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?
  BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

  Wij zijn al langere tijd actief voor zowel bedrijven als particulieren in Eindhoven. Door onze jarenlange ervaring weten we dus ook hoe dan ook een oplossing te vinden voor al uw schilderwerk & renovatie werk. Als u speciale wensen heeft kunnen wij dat altijd bespreken, grote kans dat we er de perfecte oplossing voor hebben.
  NEEM CONTACT MET ONS OP

Van Oerle schildersbedrijf is opgericht in 2002. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een succesvol schildersbedrijf met meerdere specialismen. Wij houden de nieuwste ontwikkelingen goed in de gaten passen deze in de praktijk ook toe.

Van Oerle schildersbedrijf geeft altijd eerlijk advies. Wij ontzorgen u graag en zijn een aanspreekpunt van het begin tot het einde van de werkzaamheden. Wij leveren een stukje vakmanschap tegen een betaalbare prijs met een goede garantie. Dat maakt ons al jaren een gewaardeerd schildersbedrijf in Eindhoven en omstreken.

Op het onafhankelijke platform Klantenvertellen.nl scoren wij een 9,7.
Bent u benieuwd wat anderen over ons zeggen? Bekijk de reviews
.

X

Right Click

No right click