• VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT
  VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT

  Schildersbedrijf van Oerle is een traditioneel doch vooruitstrevend gecertificeerd schildersbedrijf waarbij een hoog kwaliteitsniveau de basis is. Dat al meer dan 15 jaar. Wij hebben een vakteam aan ambachtslieden en alle materialen in eigen huis. Ontwikkelingen volgen we op de voet; in materiaal als in trends op interieur- en exterieurgebied.
  MEER WETEN OVER ONS?

 • RAAK GEÏNSPIREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN
  RAAK GEÏNSPIREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN

  Doe ideeën op en lees over de ervaringen van onze klanten op facebook. De meeste van onze klanten bevinden zich in Eindhoven en omgeving, wij zijn dan natuurlijk ook erg trots op de projecten wat we in deze stad hebben mogen realiseren. Bekijk hier een aantal van onze projecten om te zien wat wij al hebben gedaan.
  VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

 • BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?
  BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

  Wij zijn al langere tijd actief voor zowel bedrijven als particulieren in Eindhoven. Door onze jarenlange ervaring weten we dus ook hoe dan ook een oplossing te vinden voor al uw schilderwerk & renovatie werk. Als u speciale wensen heeft kunnen wij dat altijd bespreken, grote kans dat we er de perfecte oplossing voor hebben.
  NEEM CONTACT MET ONS OP

Waterschade Eindhoven laten herstellen door Van Oerle Schildersbedrijf

Waterschade Eindhoven, bijvoorbeeld na een lekkage, wilt u zo snel mogelijk laten herstellen. De plek ziet er namelijk niet zo fris uit en kan behoorlijk in het oog springen. Het slechte nieuws? Dat is dat waterschade niet zomaar overgeschilderd kan worden. Bij de meeste verfsoorten zal de waterschade namelijk gewoon doorslaan. Hoe sterk de dekking ook is, van de plek komt u niet zomaar af. Het goede nieuws? Dat is dat Van Oerle Schildersbedrijf gespecialiseerd is in het herstellen van waterschade. Wij werken snel, efficiënt en (indien de schade vergoed wordt) samen met uw verzekeraar.

Waterschade lekkage Eindhoven professioneel en vakkundig opgelost

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis, pakken wij waterschade lekkage Eindhoven professioneel en vakkundig aan. Onze werkwijze hierbij is servicegericht en klantvriendelijk. Zo werken wij slechts met één aanspreekpunt. Naast dat dit voor u vaak veel persoonlijker is, merken we dat de communicatie en samenwerking aanzienlijk soepeler verlopen. Voor een offerte komen we graag bij u langs om de situatie te bekijken. Wij geven u een deskundig advies en nauwkeurig inzicht in de bijkomende kosten. Voor het opstellen van een offerte rekenen wij €70,-. Dit bedrag zullen wij echter van de eindfactuur aftrekken als u besluit met ons in zee te gaan.

Vragen over de waterschade reparatie Eindhoven?

Heeft u vragen over de waterschade reparatie Eindhoven? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U bereikt ons via de telefoon, e-mail of social media. Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij zullen hierna zo snel mogelijk telefonisch contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ook verder lezen op onze website voor meer informatie. Online vertellen wij meer over ons bedrijf, onze specialismen én kunt u ervaringen van andere klanten lezen. We hopen u gauw te mogen begroeten bij Van Oerle Schildersbedrijf.

 

Onderstaand vindt u de diensten die wij aanbieden:

Schilderwerk  ( buitenschilderwerk en binnenschilderwerk)

Waarom Van Oerle Schildersbedrijf uit Eindhoven ?

 Wij zijn vakbekwaam & betrouwbaar.

 Ook werkzaam na openingstijden voor bedrijven.

 Vele voordelen van de Betere Schilder.

 Jarenlange ervaring en ruime vakkennis.

 Passie voor het schildersvak! (wij willen eer van ons werk hebben)

 Ook in spoedvorm.

 Garantiecertificaat  (4 jaar binnen, 2 jaar buiten)

 Kwalitatief hoogwaardige materialen.

 Altijd vaste lage tarieven.

 Gratis vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact:

Wilt u direct contact met ons? U kunt ons altijd bereiken via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken op :  040 – 845 12 08